ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

Усмивката е най-привлекателната черта на лицето!
Доброто й здравословно състояние и красота, може да ви накара да се чувствате уверени, да промени начина Ви на живот, начина по който мислите за себе си и начина, по който другите се отнасят с Вас.
Естетичната стоматология може  да преобрази оцветени, отчупени или криви зъби в зашеметяващи усмивки.
В специализирана дентална клиника Медстом-М предлагаме следните козметични процедури:
- Почистване на зъбен камък и избелване с универсални избелващи системи;
- Избелване със студенолъчева лампа;
- Керамични фасети и композитно фасетиране със фасети Componeer;
- Брекети;
- Титанови импланти.

Избелване със студенолъчева лампа – връх в достиженията на избелващите технологии.

Като дете всеки от нас е притежавал искрящо бяла усмивка, но консумирането на храни и напитки като кафето и соевия сос предизивикват потъмнявания по повърхността на зъбите. С течение на времето тези петна проникват все по-дълбоко в зъба. Точно като белите дрехи изцапани с боя и петната по зъбите са трудни за почистване със стандартните методи. Тази съвременна система за избелване почиства, както повърхността на зъба, така и неговата вътрешна структура.
Само за 30-40 минути, петната и потъмняванията натрупани с години магически се изпаряват. Няма да ви отнеме повече време от една подстрижка или един маникюр – толкова е просто!

Естетика с порцеланови фасети.

Порцелановите фасети са удивително козметично решение за постоянна промяна на петнисти, нащърбени, счупени, обезцветени, криви и разредени зъби, а дори и за съживяване на стари коронки или мостове. Също така те могат да се използват за трайно избелване на зъби без характерното потъмняване при стандартното избелване с гелове.
Денталните фасети могат да се създадат също както тънки контактни лещи и да се поставят върху съществуващи зъби, без да е необходимо болезнено премахване на чувствителна зъбна тъкан.
С помощта на Новата система за директно композитно фасетиране COMPONEER само с едно посещение може ефективно да се постигне качествена изумително лесна и естетична реставрация на предните зъби.

Не съществуват възрастови ограничения за корекцията на Вашата усмивка и чрез брекети.

Ако костите и венците ви са здрави, възрастта не представлява ограничаващ фактор. Около 20% от ортодонтските пациенти са възрастни.

А защо да не замените липсващ зъб с титанов имплант или пък да украсите инкрустирайки си циркониеви камъчета.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg